Over ons

Andries Valkenburg Loodgieters & Verwarming B.V. is een installatiebedrijf gevestigd en werkzaam in de regio Delft. In 1921 gestart door mijn overgrootvader Andries Valkenburg en doorgezet op mijn opa en vader. In 2014 heb ik het bedrijf opgepakt.

Van renovatie, installatie tot reparaties en onderhoud. Andries Valkenburg Loodgieters & Verwarming B.V. staat voor u klaar. We zijn klantgericht, flexibel en betrouwbaar. We zijn er voor de particulier, maar ook voor de zakelijke markt én voorzien u graag van passend advies. We komen onze afspraken altijd na en leveren kwaliteit door o.a. alleen te werken met A-merken, want een tevreden klant dat is waar we het uiteindelijk voor doen!

Duurzaam & innovatief

We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Denk daarbij aan energiebesparende maatregelen, zoals hr-ketels en zonneboilers, maar ook moderne regelingen, waarmee u zelf bepaalt in welke ruimte en wanneer de verwarming aanstaat.

Ook bieden we levensloopbestendige installaties. We denken met u mee, niet alleen nu, maar ook voor de toekomst, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw sanitaire voorzieningen!

Vakbekwaam

Bij Andries Valkenburg Loodgieters & Verwarming B.V. staan we garant voor kwaliteit en veiligheid. We zijn professionals met de VCA-certificering op zak waardoor u extra verzekerd bent van vertrouwd vakmanschap. Wij werken volgens de gestelde Arbo eisen.

A-merken
Daarnaast werken we bij installaties en renovaties alleen met A-merken. Zoals o.a. Nefit, Remeha, Daalderop, Radson, Vasco, Brugman, Sphinx, F. Grohe, Hans Grohe, Villeroy & Boch, Laufen, Kermi, Novelini etc.